Descoperă

Cerc de susținere pentru femei 50+

în care îți poți exprima gândurile și emoțiile

fără teama de a fi neînțeleasă sau ignorată

și în care îți poți depăși blocajele

armonizându-te cu energia Lunii

Lasă-mă să ghicesc...

 • Te simți invizibilă, neînțeleasă, vulnerabilă
 • Întâlnești în jurul tău concepții arhaice, perimate referitoare la înaintarea în vârstă
 • Resimți decalajul tehnologic și presiunea socială față de cei tineri
 • Te lupți să accepți vârsta pe care o ai
 •  Ești preocupată de transformările fizice – riduri și pete de vârstă
 • Ești copleșită de plecarea copiilor din casă părintească și trăiești cu regrete
 • Ești preocupată de apropierea pensiei

... mai spun?

Cum ar fi viața ta dacă...

… ar exista pentru tine un spațiu sigur, în care să te conectezi cu alte femei 50+ care simt exact aceleași lucruri ca tine

…ai avea un loc în care simți că poți vorbi despre toate gândurile și emoțiile tale fără teamă

… în care ești înțeleasă, ascultată, văzută, recunoscută

… o comunitate în care să te apleci către gândurile și emoțiile tale făcând din ele adevărate trepte de progres

… astfel încât să nu intri în izolare socială, frici, emoții, lipsă de sens

Iată ce am pregătit pentru tine…

Magia Lunii

 • în fiecare lună ne întâlnim în 2 ateliere de câte 2 ore în care creăm un spațiu sigur pentru noi, in care sa ne conectăm cu alte femei care simt exact aceleași lucruri si unde simt ca pot vorbi despre toate astea într-un mediu sigur și in care sunt înțelese, ascultate, văzute, recunoscute.
 • este un “cerc al femeilor” pentru că noi, femeile, mereu am evoluat mult mai bine într-un cerc, într-o “claca” , într-un sistem de suport de genul “e nevoie de un sat pentru a creste un copil”. Acest sistem de suport a fost inventat pentru noi, noi ni l-am inventat.
 • ne vom conecta, vom discuta și vom exprima opinii profitând de oportunitatea energetică a momentului.
 • Acces la înregistrarea atelierului online.
 • Răspunsuri la întrebări pe whatsapp.

Și toate
aceste
BONUSURI

BONUS 1

Yoga pentru față urmând fazele Lunii

BONUS 2

Întreținerea tenului după fazele Lunii

BONUS 3

Meditații pentru Lună Nouă și Lună Plină

 

“Mi-ai transformat pe deplin viața și munca ta și sunt foarte recunoscătoare pentru asta… este momentul ca atâtea femei să simtă adevărul lor, să creadă în abilitățile lor și să-și urmeze scopul.”

“Este minunat să mă aliniez cu energiile Lunii. Nu am mai fost până acum atât de conștientă de ele. Este o preocupare care m-a încurajat să merg mai adânc în mine însămi, pentru a-mi ajuta creșterea personală și spirituală.”

Untitled design (8)

Alexandra – Zen LifeStyle 50+ Coach 

Așadar - ești gata să începem?

… unde-s doi, puterea crește!

screenshot-www.canva.com-2023.12.03-00_10_57

Întrebări frecvente

În afară de a oferi un spațiu sigur pentru împărtășirea gândurilor și emoțiilor participantelor, fiecare persoană va putea lucra asupra propriilor convingeri – cele care o împiedică să progreseze. Ne vom folosi de meditație pentru a ajunge în starea Alfa, cea creativă, a creierului și de jurnalizare ca metodă de autoobservare cu efect de terapeutice.

Alinierea celor trei planete – Pământ, Lună, Soare – contribuie la amplificarea energiilor și creează condiții propice de împlinire.

Faptul că îți rezervi timp programat, de două ori pe lună, ca să explorezi o situație de cea mai mare importanță pentru tine este de fapt primul pas către găsirea soluțiilor. În mod normal, în viața de zi cu zi, nu facem așa ceva. De obicei preocupările ne macină gândurile și soluțiile întârzie să apară. Folosind ritmic acest timp de gândire, îți creezi condițiile pentru a rupe tiparul obișnuinței și de a găsi soluții convenabile la preocupările tale.

Mai mult de atât – vei înțelege că există un timp pentru a fi și un timp pentru a face. Iar asta te va ajuta să echilibrezi întregul proces și să îți acorzi spațiu pentru gândire, cât și spațiu pentru a pune în practică ceea ce îți dorești. În acest fel nu vei mai avea sentimentul că te miști prin ceață și vei dobândi încrederea și puterea de a fi la cârma propriei vieți.

Aceste ateliere se organizează în apropierea momentului de Luna Nouă și Luna Plină. Luna are în esență o energie feminină. Deși ea are influență și asupra bărbaților, totuși femeile sunt cele mai receptive. În plus, dorința mea este să ofer în mod special femeilor un spațiu de siguranță și de deschidere.

Opțiunea de plată lunară nu este potrivită pentru genul acesta de transformare interioară. De cele mai multe ori acesta este un proces care are nevoie de ceva timp ca să își arate roadele. Într-un interval de două trei luni poți face o evaluare și ca să vezi cât ai progresat.

De ce să continui să te simți invizibilă, nesigură, chiar vulnerabilă?

„Femeile sunt lideri, oriunde ai privi- de la CEO-ul care conduce o multinationala, la femeia casnica, ce isi creste copiii si tine toata gospodaria. Lumea a fost construita cu ajutorul femeilor puternice si vom continua sa daramam ziduri si sa sfidam stereotipuri astfel.”  – Nancy Pelosi