Descoperă

...la 50+!

Cerc de susținere pentru femei 50+

în care îți poți exprima gândurile și emoțiile

fără teama de a fi neînțeleasă sau ignorată

și în care îți poți depăși blocajele

armonizându-te cu energia Lunii.

La 50 de ani NU ești bătrână...

… dar noi femeile, începem să ne gândim cu tristețe la înaintarea în vârstă – eu nu am auzit pe nimeni care să se bucure!

Petrecem atât de mult timp în școală și nu învățăm absolut nimic despre viață. Învățăm atâtea științe abstracte, dar nu despre sănătate, nutriție și așa ajungem să vânăm diete în stânga și în dreapta și ne mirăm că nu funcționează.

Nu ne învață nimeni despre somn sau odihnă, despre ceea ce este normal în viață și despre ceea ce nu este normal.

Nu ne învață nimeni despre felul în care să comunicăm cu ceilalți sau despre efectele comportamentelor noastre asupra celorlalți și asupra noastră. Nu ne învață nimeni despre ce înseamnă implicarea socială și despre importanța ei.

Nu ne învață nimeni etapele vieții și beneficiile lor.

Nu te învață nimeni ce înseamnă să îți alegi un partener, nu te învață nimeni ce înseamnă să fii mamă sau mamă, fiică, soție, antreprenor, prietenă și colegă în același timp.

Nu te învață nimeni să te cunoști în sens profund să îți asculți gândurile și emoțiile să îți descoperi resursele personale și să găsești căi să mergi mai departe atunci când întâmpini diferite provocări.

Termini școala și nici măcar nu știi la ce ești bun sau care sunt calitățile tale și meseriile care ți se potrivesc, care este vocația ta…

În schimb, țin să îți reamintească mereu că ești acum la 50+...

…și că ar trebui s-o lași mai moale cu pretențiile !…

Lasă-mă să ghicesc...

 • Te simți invizibilă, neînțeleasă, vulnerabilă
 • Întâlnești în jurul tău concepții arhaice, perimate referitoare la înaintarea în vârstă
 • Resimți decalajul tehnologic și presiunea socială față de cei tineri
 • Te lupți să accepți vârsta pe care o ai
 •  Ești preocupată de transformările fizice – riduri și pete de vârstă
 • Ești copleșită de plecarea copiilor din casă părintească și trăiești cu regrete
 • Ești preocupată de apropierea pensiei

... mai spun?

În marea ei majoritatea, mass media nu este preocupată de categoria noastră de vârstă

Conform OMS, în acest moment, ponderea populației în vârstă de 60 de ani a crescut de la 1 miliard în 2020 la 1,4 miliarde la sfârșitul anului trecut. Până în 2050, populația lumii formată din persoane cu vârsta de 60 de ani și peste se va ajunge la 2,1 miliarde. Numărul persoanelor cu vârsta de 80 de ani sau mai mult este de așteptat să se tripleze.

Și asta pentru că odată cu cercetările științifice referitoare la prelungirea tinereții și a vieții este de așteptat ca speranța medie de viață să crească astfel încât vârsta de 50 de ani să nu mai însemne că ai parcurs deja 2/3 din viață, ci mult mai puțin decât atât. – acestea sunt informații serioase care evident că nu apar in emisiunile de știri –

În aceste condiții grija pentru propria persoană devine esențială, pentru că fiecare dorește o tinerețe prelungită și nu o bătrânețe prelungită.

Anii care urmează TREBUIE să fie frumoși - ACUM este momentul tău!

… este privilegiul tău care vine după o viață în care ai dăruit din plin!…

Eu sunt aici cu o misiune mare pentru tine !

Astfel încât la 50+ să fii pe deplin conștientă de potențialul tău crescător, familiarizată cu autocunoașterea…

Să nu treci prin ceea ce am trecut eu.

Să nu ajungi la burnout.

Să nu ajungi să te îmbolnăvești fizic din cauza stresului.

Să nu ai senzația stranie că deși ai tot ce vrei… pare că nu mai găsești sens la tot ce ai.

Să te simți plină de confuzie și rătăcită în propria viață.

Să nu trebuiască să apuci pe drumul sinuos și confuz al cercetărilor întâmplătoare care înseamnă foarte mult timp pierdut și multe căutări pentru alcătuirea unui puzzle cu piese lipsă.

Să nu afli din pură întâmplare, după ce ti-ai pierdut întreaga armonie din viață, ce înseamnă criza vârstei de mijloc.

... este momentul să îți regăsești ZEN ul !

… adică să te informezi, să cunoști, să te observi, să te înțelegi, să te ajuți și să te susții…

Desigur - este infinit mai ușor să te ocupi de tine decât de oricine altcineva!

Iar asta înseamnă să îți planifici activitățile zilei absolut riguros și să te ții de plan de dimineață până seara, fără abatere, de una singură. Asta îți va lua timp și efort continuu de autoobservare – ceea ce de fapt este un stres deghizat

Sau poți să testezi metoda mea adică să urmezi un proces în 3 pași:

Pasul 1 – Să îți îmblânzești gândurile, emoțiile, conflictele interioare

Pasul 2 – Să îți faci un plan realist

Pasul 3 –  Să îl pui în aplicare cu blândețe și fermitate

Toate acestea se vor derula într-un grup de susținere format din femei cu aceleași preocupări. Un “cerc al femeilor” pe ideea ca noi, femeile, mereu am evoluat mult mai bine într-un cerc, într-o “clacă” , într-un sistem de suport de genul “e nevoie de un sat pentru a creste un copil”. Acest sistem de suport a fost inventat pentru noi, noi ni l-am inventat.

Să mă prezint...

Alexandra Vasilache – sunt Zen LifeStyle Coach, pasionată de aliniere și transformare femeii, mai ales în etapa de viață 50+, profesor de meditație cu o pasiune molipsitoare pentru viață.

Lucrez alături de femei, ajutându-le să își trăiască provocările vieții actuale întorcându-se la ciclu străvechi al naturii, într-un ritm și flux firesc, ceea ce le ajută să se conecteze înapoi la autenticitatea și scopul lor.

Îmbinând înțelepciunea lunară cu meditații de ghidare a sufletului, jurnalizare și tehnici de coaching transformațional de ultimă oră, ajut femeile să își depășească îndoielile, temerile și autosabotajul pentru a găsi o conexiune interioară profundă și un sens în viață.

Sunt cunoscută pentru că aduc  înțelepciunea practicilor mistice străvechi în viața de zi cu zi într-un mod ușor accesibil oricui, astfel încât să poată beneficia oricine  de ele.

Am o experiență de 6 ani de zile cu grupuri de femei cu tehnicile amintite mai sus.

Cum ar fi viața ta dacă...

… ar exista pentru tine un spațiu sigur, în care să te conectezi cu alte femei 50+ care simt exact aceleași lucruri ca tine

…ai avea un loc în care simți că poți vorbi despre toate gândurile și emoțiile tale fără teamă

… în care ești înțeleasă, ascultată, văzută, recunoscută

… o comunitate în care să te apleci către gândurile și emoțiile tale făcând din ele adevărate trepte de progres

… astfel încât să nu intri în izolare socială, frici, emoții, lipsă de sens

Iată ce am pregătit pentru tine…

Magia Lunii

Cerc de femei 50+

 • în fiecare lună ne întâlnim în 2 ateliere de câte 2 ore în care creăm un spațiu sigur pentru noi, in care sa ne conectăm cu alte femei care simt exact aceleași lucruri si unde simt ca pot vorbi despre toate astea într-un mediu sigur și in care sunt înțelese, ascultate, văzute, recunoscute.
 • este un “cerc al femeilor” pentru că noi, femeile, mereu am evoluat mult mai bine într-un cerc. Un cerc al creșterii personale în care vom folosi tehnici avansate pentru autoexplorare și rezolvare a conflictului interior exprimat prin gânduri și emoții recurente.
 • ne vom conecta, vom discuta, ne vom susține și vom exprima opinii profitând de oportunitatea energetică a momentului.
 • Acces la înregistrarea atelierului online.
 • Răspunsuri la întrebări pe whatsapp.

Și toate
aceste

BONUSURI

BONUS 1

Yoga pentru față urmând fazele Lunii

… Este de fapt un întreg program – 5 săptămâni – de relaxare a feței!

BONUS 2

Întreținerea tenului după fazele Lunii

… pentru că armonizarea cu fazele Lunii chiar ne ajută să asimilăm sau să eliminăm prin piele.

BONUS 3

Meditații pentru Lună Nouă și Lună Plină

Disponibile oricând pentru ritualurile tale.

 

“Mi-ai transformat pe deplin viața și munca ta și sunt foarte recunoscătoare pentru asta… este momentul ca atâtea femei să simtă adevărul lor, să creadă în abilitățile lor și să-și urmeze scopul.”

“Este minunat să mă aliniez cu energiile Lunii. Nu am mai fost până acum atât de conștientă de ele. Este o preocupare care m-a încurajat să merg mai adânc în mine însămi, pentru a-mi ajuta creșterea personală și spirituală.”

Untitled design (8)

Alexandra – Zen LifeStyle 50+ Coach 

Așadar - ești gata să începem?

… unde-s doi, puterea crește!

screenshot-www.canva.com-2023.12.03-00_10_57

Întrebări frecvente

În afară de a oferi un spațiu sigur pentru împărtășirea gândurilor și emoțiilor participantelor, fiecare persoană va putea lucra asupra propriilor convingeri – cele care o împiedică să progreseze. Ne vom folosi de meditație pentru a ajunge în starea Alfa, cea creativă, și de jurnalizare ca metodă de autoobservare cu efect de terapeutice.

Alinierea celor trei planete – Pământ, Lună, Soare – contribuie la amplificarea energiilor și creează condiții propice de împlinire.

Faptul că îți rezervi timp programat, de două ori pe lună, pentru autoexplorarea unei situații concrete este de fapt primul pas către găsirea soluțiilor. În mod normal, în viața de zi cu zi, nu facem așa ceva. De obicei preocupările ne macină gândurile și soluțiile întârzie să apară. Folosind ritmic acest timp de gândire, îți creezi condițiile pentru a rupe tiparul obișnuinței și de a găsi soluții convenabile la preocupările tale.

Mai mult de atât – vei înțelege că există un timp pentru a fi și un timp pentru a face. Iar asta te va ajuta să echilibrezi întregul proces și să îți acorzi spațiu pentru gândire, cât și spațiu pentru a pune în practică ceea ce îți dorești. În acest fel nu vei mai avea sentimentul că te miști prin ceață și vei dobândi încrederea și puterea de a fi la cârma propriei vieți.

Atunci când ai în minte gânduri cicălitoare, nu este suficient să le ignori și să gândești pozitiv. Aici are loc un proces gradual de înțelegere a gândurilor și emoțiilor și de atragere a soluțiilor acceptabile. Pentru asta ai nevoie de timp de gândire – ceea ce vei avea aici – dar și de o energie amplificată prin puterea exemplului – ceea ce iarăși îți oferă grupul.

La fiecare întâlnire vei afla care este metoda recomandată pe care poți să o aplici ești liberă, să o folosești după plac. Revenind asupra gândurilor recurente, vei putea să sedimentezi tu însăți soluția potrivită și vei fi inspirată să o aplici.

Mai mult, energia Lunii dată de poziția ei specifică pe hartă reprezintă o oportunitate valoroasă de meditație, care te ajută să concepi planul potrivit.

Opțiunea de plată lunară nu este potrivită pentru genul acesta de transformare interioară. De cele mai multe ori acesta este un proces care are nevoie de ceva timp ca să își arate roadele. Într-un interval de două trei luni poți face o evaluare și ca să vezi cât ai progresat.

De ce să continui să te simți invizibilă, nesigură, chiar vulnerabilă?

„Femeile sunt lideri, oriunde ai privi- de la CEO-ul care conduce o multinațională, la femeia casnică ce își creste copiii și ține toata gospodăria. Lumea a fost construită cu ajutorul femeilor puternice și vom continua să dărâmăm ziduri și să sfidăm stereotipuri astfel.”  – Nancy Pelosi

9 Argumente care îți arată prin ce este acest program diferit de altele

În primul rând prin faptul că el nu este un program cu dată de terminare, ci este un parcurs – ceea ce înseamnă că se adaptează nevoilor tale, adică vom fi împreună cât timp vei avea nevoie.

În al doilea rând – pentru că este în esență practic! Tot ceea ce descoperi aplici chiar atunci.

În al treilea rând – pentru că îți oferă cel puțin 4 ore pe lună timp de autoîngrijire, de observare și îmblânzire a gândurilor și emoțiilor.

În al patrulea rând  – pentru că fiecare întâlnire, în cadrul procesului în 3 pași, sensul este de a găsi soluția potrivită pentru tine, astfel încât să îți fie ușor să o aplici pas cu pas.

În al cincilea rând – lucrând într-un grup, energia se cumulează și fluxul ei pozitiv are rezonanță în viața fiecăreia.

În al șaselea rând – întâlnirile au loc în apropierea Lunii Noi, respectiv a Lunii Pline, iar energia Lunii este parte din procesul tău de transformare – așadar primești o mână de ajutor din partea Universului.

În al șaptelea rând – ești într-un mediu sigur, alături de femei asemenea ție, pregătite să te asculte și să te susțină.

În al optulea rând – ai libertatea să păstrezi discreția asupra situației tale. Poți lucra asupra ei fără să fie nevoie să vorbești despre asta.

În al nouălea rând – ai posibilitatea să observi alte povești care să devină sursă de inspirație pentru tine – și poți cere ajutorul.

Magia Lunii este singurul program dedicat femeilor 50+ care asociază puterea grupului cu oportunitatea energetică a Lunii.

Garanție – 100% garanție de satisfacție și banii înapoi în primele 14 zile ale programului, atunci când îți faci temele, îți îndeplinești misiunile, dar consideri că totuși nu ți se potrivește programul. Fără să pun întrebări!

Așadar…

Începe chiar de astăzi !

Magia Lunii

Cerc de femei 50+

 • în fiecare lună ne întâlnim în 2 ateliere de câte 2 ore în care creăm un spațiu sigur pentru noi, in care sa ne conectăm cu alte femei care simt exact aceleași lucruri si unde simt ca pot vorbi despre toate astea într-un mediu sigur și in care sunt înțelese, ascultate, văzute, recunoscute.
 • este un “cerc al femeilor” pentru că noi, femeile, mereu am evoluat mult mai bine într-un cerc. Un cerc al creșterii personale în care vom folosi tehnici avansate pentru autoexplorare și rezolvare a conflictului interior exprimat prin gânduri și emoții recurente.
 • ne vom conecta, vom discuta, ne vom susține și vom exprima opinii profitând de oportunitatea energetică a momentului.
 • Acces la înregistrarea atelierului online.
 • Răspunsuri la întrebări pe whatsapp.

Și toate
aceste

BONUSURI

BONUS 1

Yoga pentru față urmând fazele Lunii

… Este de fapt un întreg program – 5 săptămâni – de relaxare a feței!

BONUS 2

Întreținerea tenului după fazele Lunii

… pentru că armonizarea cu fazele Lunii chiar ne ajută să asimilăm sau să eliminăm prin piele.

BONUS 3

Meditații pentru Lună Nouă și Lună Plină

Disponibile oricând pentru ritualurile tale.

Așadar - ești gata să începem?

… unde-s doi, puterea crește!

screenshot-www.canva.com-2023.12.03-00_10_57

Te aștept cu căldură în comunitatea Magia Lunii !