DESPRE ALEXANDRA

Sunt Alexandra, bucureşteancă devenită, dobrogeancă din născare,  practicant  Qi gong, Reiki, Chi Nei Tsang si mai nou Theta Healing.

Am studiat si masaj si gimnastica faciala, dar pana acum nu m-am gandit ca ar putea sa foloseasca si altora.

Am terminat Matematica şi niciodată nu mi-a plăcut să fiu profesor, deşi am rezistat eroic câtiva ani. Am evadat într-o multinaţionala, unde mi-am dezvoltat propria echipă cu care am facut şi training şi coaching din 2004. Tot acolo am început lungul parcurs al dezvoltării personale.

Am fost atrasă de coaching şi în 2008 am făcut specializare la Noble Manhattan, o reputata companie din Marea Britanie, apoi o specializare în Neurosemantică la Paris cu Florent Fusier.

Am ajuns de doua ori la burnout.

Asa ca am ales coachingul în favoarea managementului. In acel moment, nu am fost pregatită mai ales mental să fiu soloantreprenor – îmi lipsea enorm echipa şi mirosul performanţei.

Am continuat însă să practic coaching în proiecte de grup.  Aveam insa nevoie să mă regăsesc.

Aşa că în 2012 am plecat pe Camino de Santiago, 800 de kilometri pe jos.

Se spune că pe Camino este suficient să pleci cu intenţia în minte ca să primeşti răspunsul pe drum. Aşa a fost şi în cazul meu. Mi-am dat seama că deja am tot ce îmi trebuie – dar că nu văd pădurea din cauza copacilor!

De fapt, acolo am meditat consecvent pentru prima data.

Practica meditatiei a jucat un rol esential in dezvoltarea mea ulterioara si chiar m-a transformat ca om.

Ea m-a ajutat sa extind gandirea pozitiva.

Tema relaxarii m-a preocupat mereu. Dar tarziu am inteles ca daca relaxarea nu este si fizica – atunci nu este suficient.

Automasajul facial si gimnastica au ajuns in viata mea demult, din pura intamplare. Atunci nu prea le-am dat importanta. Pana cand nu m-am uitat cu adevarat in oglinda…

Este inimaginabil cum un lucru atat de simplu poate sa aiba atata eficienta!

M-am reobisnuit sa lucrez, pentru ca acum sunt motivata sa sterg cativa ani de pe chip!