Alexandra Vasilache

Zen LifeStyle Coach

Meditații cu Ceai pentru Luna Plină în Taur

Preia controlul asupra neliniștilor și fricilor din viața ta astfel încât să creezi un stil de viață conform cu scopul și misiunea personală.

ATELIER de explorare a intențiilor și jurnalizare

Bine te-am găsit!

Salut, eu sunt Alexandra și știu foarte bine că, în viața fiecăreia dintre noi, există momente de reașezare când neliniștile și fricile se pot ivi de peste tot. Și asta mai ales în momentele de Lună Nouă sau de Lună Plină!

Viața ne poate lua pe sus, pentru că are mereu o doză de neprevăzut. Mintea ta iscoditoare va căuta continuu soluții din ce în ce mai bune ca să faci față provocărilor care îți ies în cale. Este normal, cu toții trecem prin astfel de perioade, dar ceea ce contează este modul în care decidem să ne confruntăm cu ele. Pentru că, vezi, una este să iei viața în piept, văzându-te doar pe tine față în față cu provocările tale – și cu totul altceva este să îți armonizezi energia ta cu energia Universului.

Știi ce e minunat? În curând, Luna Plină în Taur va străluci pe cer și, pentru tine, asta înseamnă o oportunitate deosebită. Pentru că eu am pregătit un atelier special, un eveniment plin de magie, care te va ajuta să preiei controlul asupra neliniștilor și fricilor din viața ta.

Gândește-te la asta ca la un pas esențial în călătoria ta de autodescoperire. Îți ofer o oportunitate minunată de a explora, de a înțelege și de a depăși aceste obstacole care pot să te împiedice să avansezi. Fiecare ființă are un potențial practic nelimitat și se dezvoltă practic continuu. Și așa este și pentru tine! De aceea cred cu tărie că îți poți crea un stil de viață care se potrivește cu misiunea și scopul tău personal.

Atelierul pe care ți-l propun te va ghida pas cu pas în această călătorie. Vom împărtăși tehnici și practici pentru ca să preiei controlul asupra neliniștilor și fricilor, pentru a învăța să-ți înfrunți temerile și pentru a-ți descoperi adevărata putere interioară.

Te încurajez să iei în considerație această oportunitate. Poți deveni autorul propriei tale povești, iar Luna Plină este martorul perfect al schimbărilor pe care le poți realiza. Cu hotărâre, curaj și încredere în tine, vei crea un viitor pe gustul tău, plin de magie și posibilități neîngrădite. Să începem această călătorie împreună, pentru că meriți să trăiești viața pe care ți-o dorești. Haide să facem ca acest moment de Luna Plină să fie transformator, de neuitat!

Alexandra - cum e cu meditația asta cu ceai?

Ca și viața, ceaiul are mai multe fațete. Ceaiul poate fi folosit ca ocazie de divertisment, cum ar fi ceaiul de după-amiază. Dar ceaiul poate fi folosit și în ritualuri solemne, precum ceremoniile ceaiului din China și Japonia. În mod tradițional, ceaiul a fost folosit pentru meditație, contemplare și înălțarea minții și a spiritului.

De-a lungul secolelor, proprietățile speciale ale ceaiului au fost o sursă de nutriție pentru corp, minte și spirit pentru oameni din întreaga lume. 

În fapt, călugării budiști au găsit în ceai un mijloc prin care să atingă o înțelegere mai profundă a vieții. Acordându-ți timp pentru a descoperi puterea mistică a ceaiului, o simplă oră a ceaiului poate deveni o scurtă retragere spirituală sau o evadare vindecătoare din agitația zilnică. 

Mâinile tale care cuprind cana de ceai cald îți delimitează spațiul tău interior de reflecție. Și ce poate fi mai minunat decât să îți eliberezi constrângerile odată cu Luna Plină!

Fiecare persoană poate să valorifice beneficiile ceaiului pentru o mai mare pace interioară și bunăstare, atât pe plan spiritual, cât și fizic.

De ce să faci Meditații cu Ceai?

Meditațiile cu ceai sunt o modalitate minunată de a combina beneficiile meditației cu experiența plăcută a savurării ceaiului. Și dacă mai este nevoie de argumente, iată de ce să încorporezi meditațiile cu ceai în rutina ta:

 • Relaxare profundă: Meditația cu ceai îți oferă un moment de relaxare profundă, în care te poți deconecta de stresul zilnic și poți încetini ritmul vieții.
 • Conștientizare crescută: În timp ce savurezi ceaiul în liniște, poți să devii mai conștientă de senzațiile, gustul și mirosul ceaiului. Aceasta îți ajută să practici prezența conștientă, să te eliberezi de gândurile neliniștite și să te concentrezi asupra momentului prezent.
 • Stimularea intuiției: Meditația cu ceai îți poate dezvolta intuiția și creativitatea. Pe măsură ce te liniștești și te conectezi cu tine însuți, ai oportunitatea de a descoperi răspunsuri și idei în profunzimile subconștientului tău.

Vrei să-ți mai spun?

 • Reducerea stresului: Un moment de meditație cu ceai este un mod eficient de a combate stresul. Te poate ajuta să-ți reduci nivelul de anxietate, să te relaxezi și să îți echilibrezi sistemul nervos.
 • Cultivarea recunoștinței: În timp ce savurezi ceaiul, poți să practici recunoștința pentru experiența ta și pentru viața ta în general. Aceasta te poate ajuta să îți schimbi perspectiva asupra lucrurilor și să fii mai conștientă de binecuvântările tale.

Și nu în ultimul rând pentru...

 • Stimularea creativității: Meditația cu ceai poate să-ți elibereze mintea și creativitatea. Poți găsi inspirație și soluții pentru problemele tale în timpul acestor sesiuni.
 • Echilibru emoțional: Această practică te poate ajuta să gestionezi mai bine emoțiile și să dezvolți o perspectivă mai echilibrată asupra vieții.
 • Relaționare cu ceilalți: Meditațiile cu ceai pot să devină un moment special de conectare cu cei dragi. Poți să împărtășești experiența cu cei din jurul tău și să construiești relații mai profunde și mai autentice.

Meditațiile cu ceai sunt o practică minunată pentru relaxare, conștientizare și dezvoltare personală. Aceasta îți oferă un moment de pace și liniște în mijlocul agitației vieții cotidiene și te ajută să fii mai conectat cu tine însuți și cu lumea din jur.

Doar 61 de lei !

… sau continuă să citești mai departe!

Meditația cu Ceai în timpul Lunii Pline din Taur

Meditația în timpul Lunii Pline din Taur este o practică profund benefică, datorită influenței unice pe care acest semn zodiacal și această fază lunară o au asupra energiei și a stării noastre interioare. Iată de ce să faci meditații când Luna Plină este în Taur:

 
 •  Stabilitate și ancorare: Taurul este un semn stabil, ancorat în pământ. Meditația în această perioadă poate să îți aducă o senzație de stabilitate și echilibru. Te ajută să te conectezi cu aspectele tale fundamentale și să găsești soliditate în mijlocul schimbărilor.
 • Explorarea simțurilor: Taurul este legat de simțuri și de plăcerile lumești. Prin meditație, poți să devii mai conștient de aromele, gusturile și senzațiile din jurul tău. Aceasta îți permite să te bucuri mai profund de plăcerile simple ale vieții.
 • Conștientizarea resurselor tale: Taurul este, de asemenea, asociat cu aspectele materiale și financiare. Meditația în timpul Lunii Pline din Taur îți poate oferi o perspectivă clară asupra resurselor tale și a modului în care le poți folosi pentru a-ți atinge obiectivele și pentru a-ți asigura securitatea financiară.
 • Înțelegerea propriilor dorințe: Taurul este guvernat de Venus, planeta iubirii și a frumuseții. Meditația te ajută să înțelegi mai bine propriile dorințe, să descoperi ce este cu adevărat valoros pentru tine și să-ți clarifici intențiile în viață.
 • Eliberarea emoțiilor: Luna Plină este un moment propice pentru eliberarea emoțiilor reținute. Prin meditație, poți să eliberezi gândurile și sentimentele care nu-ți mai slujesc, făcând loc pentru o mai mare claritate mentală și emoțională.
 • Reflecția și recunoștința: Luna Plină este un moment de recunoaștere a ceea ce ai realizat și de reflecție asupra drumului tău. Meditația te poate ajuta să fii recunoscător pentru ceea ce ai și să recunoști importanța experiențelor tale.

Așadar, meditația în timpul Lunii Pline din Taur te poate ajuta să te conectezi cu aspectele fundamentale ale vieții și să găsești pace și echilibru. Ea te îndeamnă să explorezi simțurile și plăcerile lumești, să te concentrezi asupra resurselor și să-ți clarifici intențiile. Este o oportunitate de a elibera emoții, de a recunoaște și de a aprecia frumusețea simplă a existenței.

Ce este inclus în acest atelier:

 • Descifrarea tainelor ceaiului pentru a înțelege de ce este el băutura optimă pentru meditație
 • Practica meditativă în ritualul preparării ceaiului
 • Crearea spațiului de creativitate în alfa, acel “calm trezit” în care elaborezi soluții nelimitate
 • 3 Meditații ghidate concepute pentru a intra în contact cu tine însăți și a elibera barierele inutile din viața ta, atunci când susținerea Lunii Pline este cea mai mare. Căldura ceștii de ceai te va ajuta să faci asta cu ușurință.
 • Sfaturi și instrumente pentru ca să îți folosești înțelepciunea interioară, inima și sufletul în timpul ritualurilor, astfel încât să poți reflecta la ceea ce este cu adevărat semnificativ pentru tine.

Pentru cine este acest program:

 • Toate femeile care sunt interesate să creeze un spațiu de exprimare a intențiilor prin jurnalizare, pentru a crea un stil de viață conform cu scopul și misiunea personală.
 • Cele care doresc să aducă mai multă apreciere și împlinire în momentul prezent și se simt mai energice și concentrate în tot ceea ce fac.
 • Oricine este interesată să învețe cum înțelepciunea antică a ceaiului și știința modernă pot fi încorporate într-o practică puternică de îngrijire de sine sau într-o sesiune de ceai pentru seninătate și bunăstare.
 • Iubitoarelor de ceai care doresc să descopere noi ritualuri și să obțină mai multe cunoștințe despre modul în care ceaiul le poate ajuta în practica meditativă.
 • Persoanelor care doresc să înceapă o practică zilnică de meditație cu ceai, un ceremonial presărat de reflecții emoționante și recunoștință.
 • Celor care caută practici simple de relaxare care își resetează corpul, mintea și spiritul.

Pentru cine nu este acest program:

 • Toate acele persoane care nu sunt prietene cu ceaiul sau prea grăbite ca să mediteze.
 • Cele care nu rezonează cu ideea de resetare a intențiilor în momentele de Lună Plină.
 • Cele care cred că energia Lunii nu ne influențează viața.
 • Cele care nu au răbdare să își asculte vocea interioră și să se conecteze profund.
 • Cele are au o suferință fizică acută care le ocupă spațiul mental.
 • Cele care nu au practic condiții, adică un spațiu liniștit unde pot lucra.

Doar 61 de lei !

… sau continuă să citești mai departe!

10 Argumente ca să investești în atelierul de Meditații cu Ceai
pentru Luna Plină în Taur

 1. Meditațiile cu ceai oferă un timp prețios pentru a scăpa de stresul cotidian, permițându-ți să te relaxezi și să te eliberezi de tensiuni.
 2. Acest workshop te ajută să fii mai conștientă de prezent și să trăiești în momentul prezent, fără a se te lași copleșită de grijile viitorului sau regretele trecutului.
 3. Prin meditații relaxante cu ceai înainte de culcare, îți poți îmbunătăți calitatea somnului și poți avea un somn mai odihnitor.
 4. Meditațiile ajută la gestionarea emoțiilor și la menținerea unui echilibru emoțional, ceea ce poate îmbunătăți relațiile și starea de bine generală.
 5. Atelierul le încurajează să exploreze propriile dorințe și nevoi, contribuind la o înțelegere mai profundă a propriei lor naturi.
 6. Luna Plină în Taur are o influență deosebită asupra conexiunii cu natura și cu ritmurile sale. Meditațiile îți permit să te aliniezi cu aceste cicluri.
 7. Fiecare sesiune de meditație cu ceai deschide uși către creativitate și introspecție, ajutându-te să găsești răspunsuri și soluții.
 8. Programul aduce împreună un grup de femei care împărtășesc această experiență specială, contribuind la construirea unor relații autentice și de sprijin.
 9. Meditațiile cu ceai pot contribui la vindecarea trupului și a sufletului, revitalizându-le și oferind o senzație de prospețime.
 10. Prin conectarea cu propria esență în timpul meditațiilor cu ceai, poți să-ți dezvolți încrederea în sine și să trăiești cu autenticitate.

De ce să faci această investiție:

Ai nevoie să faci această investiție pentru ca să poți obține:

 

 1. Relaxarea profundă și eliberarea stresului
 2. Cultivarea prezenței conștiente
 3. Îmbunătățirea calității somnului
 4. Echilibru emoțional
 5. Înțelegerea mai profundă a propriei naturi
 6. Conexiune cu ciclurile naturii
 7. Spațiu pentru creativitate și introspecție
 8. Relaționare cu alte femei
 9. Vindecare și revitalizare: 
 10. Încredere și autenticitate

Aceste motive reflectă beneficiile semnificative pe care le poți obține prin participarea la workshopul de Meditații cu ceai pentru Luna Plină în Taur, aducând un plus de pace, echilibru și conștiență în viața ta.

Cel mai bun exemplu sunt Eu

In urmă cu 10 ani eram frustrată, nefericită și îmi trăiam viața pe pilot automat. Eram veșnic în mișcare și nu îmi dădeam timp să respir.
Aveam și eu dorințe – ca orice om – însă nu le duceam mai departe de faza de planuri.
Nu știam că pot să îmi trăiesc viața așa cum îmi doresc.

Credeam că pierd timp dacă meditez sau dacă țin un jurnal.

De fapt, un jurnal m-a ajutat să înțeleg și să stăpânesc o afecțiune medicală aproape invalidantă!

Tot un jurnal mi-a permis să văd perspectiva și să îmi fac planuri, astfel încât să nu mai reacționez impulsiv, pe moment. Meditația mi-a adus claritate, armonizarea cu Luna mi-a adus alinierea cu intențiile mele și cu ritmurile naturii. Iar meditația cu ceai m-a ajutat la ascultarea și dezvoltarea vocii mele interioare.

Mi-a fost ușor să fac corelații între emoții și manifestările fizice, mi-a dat liniște, încredere în mine și mi-am putut stabili o strategie potrivită cu planurile mele.

Doar 61 de lei !

… sau continuă să citești mai departe!

Iată ce spun cele care practică deja meditația...

(audio) – …O practic consecvent de aproape un an…si daca la inceput prefeream meditatia ghidata, apoi am trecut la cea cu muzica, apoi am trecut la meditatie ghidata dar inregistrata de mine …pe anumiti pasi de meditatie. Ma linisteste. Imi da un alt vibe in ziua respectiva. Ma conectez cu ceva care e mai sus de mine, mai presus de mine si care imi aduce liniste si puterea de a accepta.

(audio) – Pe scurt este ca in aceste momente cand incepi sa faci meditatii…gandurile mereu nu te lasa in pace – dar asta cred ca stii si tu! Gandurile care nu te lasa in pace…incepi sa te gandesti la una, la alta…la alta…Ce-am descoperit eu? Am descoperit ca ma duce la anumite lucruri pe care trebuie sa le rezolv in viata mea, care imi creeaza frustrarile inauntrul meu…cum ar fi Vindecarea Copilului Interior, cum ar fi fricile – vindecarea fricilor…

Doar 61 de lei !

2021@ Alexandra Vasilache Consulting SRL. Toate drepturile rezervate.