Alexandra Vasilache

Pentru o Viață Mai bună

Viata ta Zen!
Avem cadouri pentru tine!

Spune si prietenilor tai!

"Bucureșteancă devenită, dobrogeancă din născare, am studiat Matematică și Relații Economice Internaționale, dar apoi am fost cucerită de dezvoltarea personală și practicile orientale. In 2009 am obținut doua diplome în coaching una la Paris, alta în Marea Britanie. Anul trecut am redescoperit o dragoste mai veche, Yoga pentru față. Pasionată fiind, am studiat mai multe școli și mi-am construit propriul program bazat pe cele mai bune practici."

Nu prea poți să fii liniștită atunci când ai toată viața doua joburi – unul care ține de casă și altul din care câștigi bani. Așa ajungi să înoți printre îndatoriri și să uiți un pic de tine.

Relaxarea o amâni pe mai târziu. Pentru că atunci când ești „căpitan de navă” nu te retragi din post pur și simplu. Uneori poate fi chiar prea târziu, atunci când stresul își pune amprenta pe corpul tău fizic și apar diferite boli sau…riduri.

Alchimia Feminină îți propune o oază de relaxare Zen LifeStyle ca să poți să te bucuri de echilibru in viață. Relaxarea mentală prin meditație poate fi o provocare pentru mințile efervescente – și totuși există o cale de a te împrieteni cu meditația.

Yoga pentru față îți arată cum poți să ai chipul relaxat si să îți reeduci mușchii feței ca să reduci ridurile – totul este să îți setezi rutine corecte.

Impartaseste cu prietenii tai!