Cadouri de Suflet

Pentru o Viață ZEN

Zâmbește!!!
Am cadouri pentru tine!

Spune si prietenilor tai!

"Bucureșteancă devenită, dobrogeancă din născare, am studiat Matematică și Relații Economice Internaționale, dar apoi am fost cucerită de dezvoltarea personală și practicile orientale. In 2009 am obținut doua diplome în coaching una la Paris, alta în Marea Britanie. Anul trecut am redescoperit o dragoste mai veche, Yoga pentru față. Pasionată fiind, am studiat mai multe școli și mi-am construit propriul program bazat pe cele mai bune practici."

Nu prea poți să fii liniștită atunci când ai toată viața doua joburi – unul care ține de casă și altul din care câștigi bani. Așa ajungi să înoți printre îndatoriri și să uiți un pic de tine.

Relaxarea o amâni pe mai târziu. Pentru că atunci când ești „căpitan de navă” nu te retragi din post pur și simplu. Uneori poate fi chiar prea târziu, atunci când stresul își pune amprenta pe corpul tău fizic și apar diferite boli sau…riduri.

Am scris 6 practici antistres pentru implinire, autorealizare si reusita personala pentru ca le-am cunoscut, le-am aplicat si mi-au transformat viata.

Alchimia Feminină îți propune o oază de relaxare Zen LifeStyle ca să poți să te bucuri de echilibru in viață. Relaxarea mentală prin meditație poate fi o provocare pentru mințile efervescente – și totuși există o cale de a te împrieteni cu meditația.

Impartaseste cu prietenii tai!