WEBINAR  LIVE  GRATUIT

50+...
Și ce dacă?

Descoperă 

ghidajul secret 

al Lunii

 

De ce oare multe dintre femeile 50+ nu își mai spun cu bucurie vârsta?

De ce se lasă ele copleșite de presiunea socială? De ce se simt invizibile, nesigure în privința viitorului lor, imperfecte, vulnerabile, neînțelese? De ce simt că trebuie să se conformeze așteptărilor sociale și își pierd sensul vieții?

Nimeni nu le învață cum să gestioneze schimbările care le vin din mediu în această perioadă a vieții în care chiar se pot pune pe primul plan, astfel încât să nu intre în izolare socială, frici, emoții și lipsă de sens. Nimeni nu le arată cum să îmbrățișeze această etapă de viață cu seninătate. Nimeni nu le ajută să se vadă așa cum sunt: cu experiență, valoroase și pline încă de potențial neexplorat.

Gândurile și emoțiile femeii sunt energie, iar energia feminină este cu totul specială.

Știai că energia Lunii ne influențează viața mai mult decât ne putem noi imagina?

Participă live la webinar și...

... viața chiar poate fi mai ușoară și mai bună decât este acum!

Fiecare fază a Lunii – de la Lună Nouă la Lună Plină și înapoi la Lună Nouă – poartă cu sine energii și influențe specifice. 

Lunile Noi sunt asociate cu noi începuturi, claritate și intenție. Este un moment propice pentru a ne focaliza gândurile și emoțiile, stabilind obiective și pregătind terenul pentru schimbare. Pe măsură ce Luna crește către faza plină, energia crește și odată cu ea crește și intensitatea și manifestarea gândurilor și emoțiilor noastre. Este un moment excelent pentru a dezvolta și a cultiva aspectele pozitive din viața noastră, dar și pentru a recunoaște și a elibera aspectele negative sau blocajele.

Luna Plină marchează o amplificare a energiei. Gândurile și emoțiile devin mai evidente și mai intense, aducându-ne la suprafață aspecte ale sinelui nostru pe care poate nu le-am fi conștientizat în mod obișnuit. Este un moment propice pentru introspecție profundă, conștientizarea profundă a gândurilor și emoțiilor și eliberarea sau transformarea lor într-o manieră constructivă. Pe măsură ce Luna scade către Lună Nouă, energiile se estompează și este momentul de a lăsa în urmă ceea ce nu mai servește, de a ne detoxifica mintea și emoțiile pentru a face loc noilor începuturi.

Acest webinar este pentru tine dacă...

Ce spun alți participanți despre acest webinar?

“Mi-ai transformat pe deplin viața și munca ta și sunt foarte recunoscătoare pentru asta… este momentul ca atâtea femei să simtă adevărul lor, să creadă în abilitățile lor și să-și urmeze scopul.”

“Pentru prima dată în ultimii ani, simt un sentiment profund de entuziasm și optimism. Știu că încă suntem bombardați de haos și frică, dar parcă pot vedea prin toată programarea fricii și mă simt pregătită pentru orice urmează.”

“Este minunat să mă aliniez cu energiile Lunii. Nu am mai fost până acum atât de conștientă de ele. Este o preocupare care m-a încurajat să merg mai adânc în mine însămi, pentru a-mi ajuta creșterea personală și spirituală.”

“Este o bucurie să mă aflu printre alte femei amabile, generoase, sincere… Mă simt mai împuternicită în viața mea și fac alegeri mai bune pentru stilul meu de viață.”

Eu sunt Alexandra

Alexandra Vasilache este Zen LifeStyle Coach, pasionată de aliniere și transformare femeii, mai ales în etapa de viață 50+, profesor de meditație cu o pasiune molipsitoare pentru viață.

Ea lucrează alături de femei, ajutându-le să își trăiască provocările vieții actuale întorcându-se la ciclu străvechi al naturii, într-un ritm și flux firesc, ceea ce le ajută să se conecteze înapoi la autenticitatea și scopul lor.

Îmbinând înțelepciunea lunară cu meditații de ghidare a sufletului, jurnalizare și tehnici de coaching transformațional de ultimă oră, Alexandra ajută femeile să își depășească îndoielile, temerile și autosabotajul pentru a găsi o conexiune interioară profundă și un sens în viață.

Plină de inimă, compasiune și inspirație, Alexandra este cunoscută pentru că aduce înțelepciunea practicilor mistice străvechi în viața de zi cu zi într-un mod ușor accesibil oricui, astfel încât să poată beneficia oricine  de ele.

Ești gata să folosești puterea Lunii ca să îți trăiești viața cu intenție și scop?

Dacă DA, atunci apasă pe buton!

Ce pierzi dacă nu participi LIVE la webinar?