WEBINAR  LIVE  GRATUIT

Secretele frumuseții durabile la 50+:
Yoga pentru față

Transformă-ți expresia feței cu arta orientală străveche

Te uiți in oglindă - parcă nu mai ești tu!

Atunci cand din oglinda iti raspunde un zambet stralucitor – este minunat! 

Dar cum te simti atunci cand oglida iti arata mai ales ridurile? 

Sau cand iti vezi pleoapele umflate sau cazute, umerii obrajilor lasati , buzele palide care si-au pierdut volumul.

Cat despre gat….

Parca s-au vorbit toate ca sa iti strice ziua!

Știai că atunci când umfli un balon faci Yoga pentru față?

Participă live la webinar și...

Yoga pentru față se ocupă de mușchii feței

Cu siguranta exista tratamente si produse cosmetice care te pot ajuta sa iti corectezi anumite imperfectiuni atat timp cat le aplici.

Dar care dintre ele actioneaza direct asupra musculaturii fetei? 

Care dintre ele iti fac un adevarat fitness facial astfel incat sa arati bine tot timpul, cu machiaj sau fara?

Si ce poti face ca sa eviti injectiile cu botox sau chiar operatiile estetice care pe langa faptul ca sunt dureroase, costisitoare si te scot din circuit o vreme – mai sunt si ireversibile?

Yoga pentru fata te ajuta sa iti lucrezi muschii si sa ii tonifici atunci cand o faci ca o rutina zilnica.

Masajul capului te ajuta sa pregatesti fata inainte de gimnastica propriu-zisa si sa o relaxezi dupa aceea.

Acest webinar este pentru tine dacă...

Ce spun alți participanți despre acest webinar?

“Mi-ai transformat pe deplin viața și mi-a redat încredere în mine – și sunt foarte recunoscătoare pentru asta… este momentul ca atâtea femei să simtă adevărul lor, să creadă în abilitățile lor și să-și urmeze scopul.”

“Pentru prima dată în ultimii ani, simt un sentiment profund de entuziasm și optimism. Știu că încă suntem bombardați de haos și frică, dar parcă pot vedea prin toată programarea fricii și mă simt pregătită pentru orice urmează.”

“Este minunat să aflu că mai am opțiuni care se află în controlul meu. Nu am mai fost până acum atât de conștientă de ele. Este o preocupare care m-a încurajat să merg mai adânc în mine însămi, pentru a-mi ajuta creșterea personală și spirituală.”

“Este o bucurie să mă aflu printre alte femei amabile, generoase, sincere… Mă simt mai împuternicită în viața mea și fac alegeri mai bune pentru stilul meu de viață.”

Eu sunt Alexandra

Alexandra Vasilache este Zen LifeStyle Coach, pasionată de aliniere și transformare femeii, mai ales în etapa de viață 50+, profesor de yoga pentru față și meditație cu o pasiune molipsitoare pentru viață.

Ea lucrează alături de femei, ajutându-le să își trăiască provocările vieții după 50+ întorcându-se către ele însele, într-un ritm și flux firesc, ceea ce le ajută să se conecteze autenticitatea și scopul lor și să se relaxeze.

Îmbinând tehnicile de respirație cu meditația, jurnalizarea și tehnicile de coaching transformațional de ultimă oră, Alexandra ajută femeile să își depășească îndoielile, temerile și să își eficientizeze rutina facială pentru a obține un aspect sănătos și relaxat al tenului matur.

Plină de inimă, compasiune și inspirație, Alexandra este cunoscută pentru că aduce înțelepciunea practicilor mistice străvechi în viața de zi cu zi într-un mod ușor accesibil oricui, astfel încât să poată beneficia oricine  de ele.

Ești gata să afli secretele vechii arte asiatice ca să dobândești frumusețea durabilă?

Dacă DA, atunci apasă pe buton!

Ce pierzi dacă nu participi LIVE la webinar?